Roosters en luiken
Roosters en luiken
Roosters en luiken
Roosters en luiken
Roosters en luiken

Roosters en luiken

Beveiliging roosters zijn een praktische oplossing voor thuis en op het kantoor om uw eigendom te beschermen. Luiken dienen zowel als beveiliging maar ook als bescherming tegen de zon en slechte weeromstandigheden.

 • Stevigheid en duurzaamheid

  Stevigheid en duurzaamheid

 • Een optimale bescherming tegen slechte weeromstandigheden en dieven

  Een optimale bescherming tegen slechte weeromstandigheden en dieven

 • Ruime keuze aan kleuren en materialen

  Ruime keuze aan kleuren en materialen

Roosters en luiken

Beveiligingsroosters zijn een combinatie van verticale en horizontale stalen profielen met ronde, vierkante of rechthoekige sectie die uw huis of kantoor dienen te beschermen tegen dieven of ongewenste dieren.

Luiken voor ramen zijn rechthoekige kaders, bevestigd aan scharnieren en gevuld met horizontale profielen die gebruikt worden voor veiligheid en bescherming van uw ramen tegen de zon of slechte weeromstandigheden.


Metalen roosters

De beveiligingsroosters zijn gemaakt van ongelegeerd of roestvrij staal, smeedijzer en decoratieve profielen. Een assemblage door lassen levert uitzonderlijke stevigheid van het rooster en door poedercoaten wordt de levensduur van de rooster.

PN S
Stalen roosters

De stalen roosters worden geproduceerd van vierkante, rechthoekige of ronde - masieve of holle stalen profielen – merk S235JR in conformiteit met de Bulgaarse staatscommisie Standaardisatie EN 10219. De profielen kunnen verticaal, horizontaal, diagonaal of in combinatie samengesteld worden. Na poedercoating worden ze met bouten, schroeven of chemische ankers bevestigd.

PN S
Roosters van roestvrij staal

De roosters van roestvrij staal worden uit massieve of holle staalprofielen merk X6 CrNi 18 10 geproduceerd, met eencirkelvormige, rechthoekige of vierkante doorsnede. De profielen kunnen verticaal horizontaal, diagonaal of in combinatie samengesteld worden. Assembleren wordt door TIG lassen uitgevoerd, dan wordt de rooster gepolijst in een door de klant geselecteerde spiegel- of satijneffect. De montage kan door schroeven, bouten of chemische ankers gedaan worden.

PN S
Roosters van smeedijzer

De roosters van smeedijzer zijn gemaakt van vierkante, rechthoekige of ronde profielen – met behulp van gedraaide/getordeerde, geperforeerde of gestampte ijzeren ornamenten en toepassingen. De profielen kunnen verticaal, horizontaal, diagonaal of in combinatie samengesteld worden. Na poedercoating worden ze met bouten, schroeven of chemische ankers bevestigd.

Luiken

De luiken kunnen geproduceerd worden uit staal of aluminium profielen in verschillende kleuren en kleurpatronen. Ze zijn ideaal voor bescherming tegen dieven, zon, regen, sneeuw, wind en bovendien creëren ze een extra barrière tegen warmteverlies als door de ramen en deuren van de woning.

PN S
Stalen luiken

De stalen luiken worden vervaardigd door holle stalen profielen type S235JR volgens het register van de Bulgaarse staatsnormen en Standard EN 10219 en staalplaten met een wanddikte van minst 2 mm. Het samenstel van profielen en accessoires gebuurt door MIG/MAG lassen en de beslag is specifiek, met ingebouwde decoratieve elementen type AGB, die een extra betrouwbaarheid en schoonheid van het product opleveren. De luiken kunnen zijwaarts pf schuvend (op looprails) geopend worden. Voorafgaand het monteren worden de profielen en accessoires met elektrostatische poedercoating afgewerkt naar keuze met kleuren van RAL catalogus of met een houteffect kleuring. Montage gebeurt op bouten, schroeven of ankers.

PN S
Aluminiumluiken

De aluminium luiken worden vervaardigd door gespecialiseerde systeem profielen – merk ALUMIL en ETEM, met bewegende en vaste schoepen. Het samenstel van profielen en accessoires is een systeemassemblage en de behuizing is specifiek, met ingebouwde decoratieve elementen type AGB, die een extra betrouwbaarheid en schoonheid van het product opleveren. De luiken kunnen zijwaarts pf schuvend (op dlijrails) geopend worden. Voorafgaand het monteren worden de profielen en accessoires met elektrostatische poedercoating afgewerkt naar keuze met kleuren van RAL catalogus of met een houteffect kleuring. Montage gebeurt op bouten, schroeven of ankers.


 1. Ontwerpen en maatnaame van roosters en luiken

  Ontwerpen en maatnaame

  Onze technicus maakt een werktekening met de exacte afmetingen van de roosters of luiken, en vervolgens conceptueel ontwerp, inbegrepen alle instructies en parameters van het product, de verbindingen, het materiaal en door de klant gekozen kleurencombinatie.

 2. Productie van roosters en luiken

  Productie

  De projectleider stuurt de werktekeningen naar onze ateliers om de gekozen profielen en luikpanelen af te meten, snijden en monteren. De samenstelling hangt van het in project aangeduide soort materiaal – bv: Bij de stalen roosters wordt dit gedaan door lassen maar bij de aluminium luiken door kliksysteem fittingwijze. De profielen en alle metalen elementen worden geschilderd door elektrostatische polymeerpoedercoating met corrosiewerende en decoratieve substanties en daarna gebakken in thermostatische ovens.

 3. Levering van roosters en luiken

  Levering

  De levering van al gefabriceerde product en de nodige voor montage materialen wordt door gespecializeerd vervoer uitgevoerd. Om krassen of andere schade te vermijden worden alle producten in verpakkingsfolie ingepakt.

 4. Montage van roosters en luiken

  Montage

  Onze vakmannen hebben de allerbeste en moderne apparatuur ter beschikking om de nodige precisie van de montagewerken te bereiken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en maken nooit compromis met de kwaliteit van de bevestiging, afdichting-, waterdichting materialen en kleefstofmengsels. Om ongewenste beschadiging door lassen aan de wanden en vloeren van het terrein te voorkomen gebuurt de samenstelling van de profielen door bouten- of schroefaansluiting. Na het voltooiien van het installatieproces wordt de werkplaats grondig gekuist van afvalmateriaal, residues en verpakkingsfolie. .