Deuren
Deuren
Deuren
Deuren
Deuren

Deuren

Deuren zijn een van de belangrijkste accesoires van het huis, tuin of garage. Ze moeten de stevigheid, veiligheid, comfort en esthetische waarde in een combineren, en ook een mooi accent toevoegen aan het exterieur en interieur van het huis of het kantoor.

 • Practisch

  Practisch

 • Stevigheid en duurzaamheid

  Stevigheid en duurzaamheid

 • Met stijl

  Met stijl

Deuren

Deuren zijn een van de belangrijkste accesoires van uw huis, tuin of garage. Ze moeten stevigheid, veiligheid, comfort en esthetische waarde in een combineren, en ook een mooi accent toevoegen aan het exterieur en interieur van het huis of kantoor. Deuren kunnen gemaakt worden van verschillende schok- en weerstandbestendige materialen met betrouwbare vergrendelingsystemen. Net zowel belangrijk zijn de voorzieningen van warmte- en geluidsisolatie bij de voordeuren en overeenkoomsten met de normen voor brandveiligheid


Design deuren

Voor elke klant die voor onconventionele architectuuroplossingen gekozen heft produceren we deuren in elke mogelijke combinatie van materialen, kleuren, soorten en vergrendelingsystemen. We zijn er klaar voor om elke unieke idee of project die we als opdracht gekregen hebben - te vervullen.

Garagepoorten

De garagepoorten dienen om de toegang tot garages, opritten of grote commerciële ruimtes of magazijnen te beperken. Een heel belangrijk voordeel is de bedekking van grotere ingangsopeningen die nodig zijn voor de doorgang van grote groepen mensen of voertuigen. Ze zijn van plaatstaal, constructiestaal en afdichtingsmaterialen afgewerkt. Ze kunnen geschilderd worden in verschillende kleuren volgens de RAL catalogus en ook in hout imitaties. Garagepoorten kunnen handmatig of automatisch geopend/vergrendeld worden - met een knop of met afstandsbediening.

PN S
Sectionaalpoorten

De sectionaalpoorten zijn een passende oplossing voor grote ingangen van garages, magazijnen, werkplaatsen en commerciële ruimtes. Sectionaaldeur is een combinatie van verschillende verwante panel uit twee lagen verzinkte staalplaten met polymeerpoeder coatinglaagje en polyurethaanschuim daartussen. De dikte van de aldus gevormde sandwichplaat is 42 mm. om een betere thermische en geluidsisolatie te bereikenmaar er bestaat optie van gedeeltelijke vervanging van sommige secties met transparante panelen. Potentieel van maten tijdens afwerking bereikt 6 m. breedtr en 5 m. hoogte. Sectionaaldeuren kunnen handmatig geopend worden, met een kettingmechanisme of door een elektromotor.

PN S
Klapdeuren

De garagepoorten type klapdeur /kantelpoorten/ zijn speciaal ontworpen voor ingangen van garages. Ze zijn geproduceerd uit lichte stalen draagconstructie en klap van sandwichpaneel. Ze zijn makkelijk te gebruiken, veilig en hebben geen extra ruimte nodig voor het openen. De garage klapdeuren zijn voorzien met geautomatiseerde open-sluitsysteem, geactiveerd handmatig met een knop of met afstandsbediening.

PN S
Rolpoorten

De rolpoorten bestaan uit lamellen die oprollen of afrollen rond een stalen as met de hulp van veren, glijdend op zijdelingse geleidingen en terugtrekeren in een beschermende houderdoos. Dit type van de werking van het apparaat maakt ze ideaal voor toegang en opritten naar garages, magazijnen en industriële gebouwen. Voor een goede thermische en akoestische isolatie, kunnen de rolpoorten van aluminium termolamellen met polyurethaan vulling gemaakt worden. De kleuren worden volgens de RAL catalogus van kleurcombinaties gekozen, evenals enkele hout effecten. De rolpoorten kunnen handmatig geopend worden of voorzien met aandrijvingstechniek en afstandsbediening.

Voordeuren

Het is noodzakelijk met veel andacht de keuze van een voordeur aan te pakken. Die zorgt voor de toehang tot uw woning of kantoor dus moet aan alle normen van bescherming, veiligheid en een onberispelijke visie voldoen. Meestal worden garagepoorten van stalen profielen, staalplaten MDF profielen aluminium, hour en andere geproduceerd. De draagscharnieren zijn bepaalt door de grootte en het gewicht van de deur en bij het vergrendelinsysteem bestaat er rote variëteit van verschillende niveaus van veiligheid en bescherming van uw woning tegen inbrekers. Voor betere corrosieweerstand is het aangeraden de elementen te laten poedercoaten met volgend bakken in thermostatische ovens en kleurkeuze volgens de RAL-kleuren catalogus.

PN S
Pantserdeuren

De pantserdeuren zijn ontworpen voor maximale bescherming tegen inbraak in het huis. Ze zijn gemaakt van dikke stalen profielen, plaatwerk en voor een aantrekkelijke en unieke visie worden MDF (Medium Density Fiberboard) platen of massief hout gebruikt. Van grootst belang zijn betrouwbare werking en de veiligheid van het sluitsysteem. De deuren kunnen met meerdere sloten zoals cilindersloten en multipoint sloten voorzien worden. We hebben een breed scala van handgrepen en rozetten om een unieke visie van een pantserdeur op te leveren.

PN S
Stalen deuren

Zowel de pantserdeuren als de stalen deuren zijn gemaakt van geprofileerd staal en staalplaat. Voor maximale sterkte, worden de deuren volledig door lassen geassembleerd,de roestvrijstalen platen zijn van dikte minimaal 2 mm. Om te bereiken goede thermo- en geluidsisolatie te bereikenwordt steenwol als vullinggebruikt. De scharnieren zijn versterkt en gelast, en de vergrendeling is door twee of meer slotten uitgevoerd. De deuren worden door polymeerpoedercoating geschilderd en vervolgens in thermostatische oven gebakken.

PN S
Aluminiumdeuren

Aluminiumdeuren zijn licht van gewicht, strak van design en hebben geen onderhoud nodig. De deirlijst is gemaakt van speciaal systeem aluminium profielen voor het vullen kan worden aangebracht op elk type glas of glazuur, diverse soorten kunststof of aluminium panelen met decoratieve ornamenten. Door de hoge corrosieweerstand is aluminium als materiaal en aluminium deuren zelf een uitstekende oplossing voor badkamers, wasruimtes en voordeuren. Vergrendelen can met een cilinderslot maar voor grotere veiligheid kunnen driepuntslotten (multipoint) en diverse extra sloten gemonteerd worden. De kleucombinaties voor het schilderen van de profielen zijn onbeperkt, inbegrepen een breed gamma van houten effecten.


 1. Ontweren en maatname van deuren

  Ontweren en maatname

  Onze gekwalificeerde technicus neemt de afmetingen van de kas te, en raadpleegt de klant over de materialen die we gebruiken, productie, raamsysteem en de manier van vergrendelen en kleurencombinaties. Na deze procedure wordt een conceptueel project met prijsvoorstel voor het gewenste product.

 2. Productie van deuren

  Productie

  Er volgt zowel optimalisatie en snijden van het materiaal aangeduid in de werktekening en de samenstelling door lassen-, bouten-of schroeven fitting. De profielen en alle metalen elementen ondergaan zowel grundering als kleuring door elektrostatische polymeerpoedercoating met corrosiewerende en decoratieve substanties en daarna bakken in thermostatische ovens.

 3. Levering van deuren

  Levering

  De levering van al gefabriceerde product en de nodige voor montage materialen wordt door gespecializeerd vervoer uitgevoerd. Om krassen of andere schade te vermijden worden alle producten in verpakkingsfolie ingepakt.

 4. Montagevan deuren

  Montage

  Onze vakmannen hebben de allerbeste en moderne apparatuur ter beschikking om de nodige precisie van de montagewerken te bereiken. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en maken nooit compromis met de kwaliteit van de bevestiging, afdichting-, waterdichting materialen en kleefstofmengsels. Om ongewenste beschadiging door lassen aan de wanden en vloeren van het terrein te voorkomen gebuurt de samenstelling van de profielen door bouten- of schroefaansluiting. Na het voltooiien van het installatieproces wordt de werkplaats grondig gekuist van afvalmateriaal, residues en verpakkingsfolie.