Aangeboden diensten

Alles van metaal

PN Systems biedt uitgebreide diensten voor alle modellen structuren gemaakt van metaal, ontwerpen, de dimensionering, de productie, extra afwerkingen van de oppervlakken, levering, montage en demontage, garantie en onderhoud tijdens en buiten de garantieperiode. Alle klanten krijgen een professionele bediening op een hoog niveau.

Alles van metaal
 • Ontwerpen en maatname

  Ontwerpen en maatname

  Na een bezoek ter plaatse of een gesprek met onze experts maken een voorontwerp en project van het door klant gewenste product, dat voldoet aan visie-, stevigheid en betrouwbaarheid van de klant. De maatopname wordt ter plaatse uitgevoerd op een vooraf bepaalde datum en tijdstip – dag en uur. En boven de precieseopname van de afmetingen worden ook alle details over productie en installatie van het gewenste product.

 • Productie

  Productie

  Wij maken onze producten nauwkeurig en met een hoge kwaliteit. Wij hebben ter beschikking de nodige middelen om een maximale nauwkeurigheid te bereiken.

 • MIG/MAG en TIG lassen

  MIG/MAG en TIG lassen

  We hebben specialisten en gespecialiseerde apparatuur voor boog- en vlamlassen. Wij lassen ongelegeerd staal, roestvrij staal en aluminium.

 • Satijn- en polijsteffect

  Satijn- en polijsteffect

  Het satijn- en polijsteffect bij profielen en ontwerpen van roestvrij staal wordt bereikt door afwerking met speciale slijpstenen, schurende mop, flexibele schuurmiddelen en speciale polijstpasta.

 • ‘poedercoaten’

  ‘poedercoaten’

  We maken elektrostatische poedercoating van verschillende soorten profielen en metalen constructies. Poedercoating is een van de meest corrosiebestendige methodes van coating, die een rijke scala van kleurkeuzes aanbiedt.

 • Thermisch verzinken

  Thermisch verzinken

  Termisch verzinken is het meest succesvolle proces dat het staal tegen corrosie beschermt. Dankzij dit proces zordt het leven van metaal en stalen producten aanzienlijk verlengd.

 • ‘Snijden van profielen'

  ‘Snijden van profielen'

  We hebben ter beschikking professionele machines voor snijden van stalen en aluminium profielen met een perfecte precisie.

 • Levering

  Levering

  We hebben ter beschikking een goed onderhouden wagenpark van gespecialiseerde auto's en vrachtwagens voor het vervoer van lichte staalconstructies, ramen, profielen en andere materialen naar de werkplaats van een bepaald project.

 • Мontage

  Мontage

  Wij voeren uit installaties van verschillende soorten metalen constructies met behulp van onze professionele montageteams en geschikt apparatuur.

 • Garantie en onderhoud

  Garantie en onderhoud

  Al onze producten en ontwerpen worden onderhoud tijdens allebij binnen- en buitengarantieperiode.


3D ontwerpen

Een 3D-design project is een opbouw van het meest realistische model door een speciaal computerprogramma voor het ontwerpen en construeren van verschillende computermodellen van apparaten en objecten. De bedoeling van een 3D design project is een goed inzicht te krijgen over de visie van het gewenste product voor de inrichting, hetzij dit een zonwering, dak of andere metalen constructie is, ook het soort materiaal en kleuren die bij de gevel en het gebouw passen.

 • Een perfecte mogelijkheid om op voorhand een levende idee van het eindproduct te krijgen

  3D design projecten realiseren ons idee over het product zijn vorm, grootte en kleur, waardoor de kans op fouten in de productie en installatie minimaal wordt.

 • Garantie van het eindresultaat

  Na het ontwerp klaar is is het resultaat meest dicht bij door de klant gewenste model en voldoet aan alle vereisten.

 • Възможност за нанасяне на корекции

  Door het 3D- design project is het mogelijk snel en eenvoudig aanpassingen aan de vorm, kleur en de gebruikte materialen te maken en verschillende architectuur- en ontwerp oplossingen die van toepassing zijn uit te proberen.

 • De beste oplossing vinden

  Het creëren van verschillende ontwerpopties kunt u de meest geschikte oplossing voor de uitvoering van het gewenste product te selecteren.


Reparatie

PN Systems voert onderhoud tijdens binnen- en buitengarantie periode uit en ook reparatie van al door ons afgewerkte constructies en apparaten, ook herstellen van objecten die niet door ons geproduceerd zijn zowel met onze materialen als met materiaal ven de klant zoals: versterking van metalen constructies; vervanging van voeringen; vervanging van ramen en glas; vervanging van polycarbonaat panelen; vervanging van slabben en panelen; lokalisatie en eliminatie van lekken in ventilerende gevels; aanvullende isolatie van luifels, daken, schuilplaatsen en schermen; herstellen van beschadigde metalen producten.

Elke werkdaag vanaf 9:00u. t.e.m. 18:00u.; Zaterdag vanaf 9:00u. t.e.m. 14:00u.

Ontwerpen en productie

Het ontwerp geeft het beste beeld van het eindresultaat. Onze producten worden geproduceerd door hoog gekwalificeerde specialisten en door het beste professionele apparatuur.

Garantie en onderhoud

De garantie die we aan onze producten geven is vijf jaar. Onderhoud tijdens en buiten de garantieperiode wordt binnen de kortstste termijn uitgevoerd.